Win een reis naar Amerika of €3000 cash

Strijd mee om de slimste trofee!

Het Grootste Licht van De Standaard is de nieuwe denk- en doe-quiz van De Standaard.

Verloop

Tijdens de online quiz kan je jouw ticket verzilveren voor één van onze 4 voorrondes op locatie (inclusief entertainment, spanning én humor). Wie daar uitblinkt, maakt tijdens de finale (op een secret location) kans op de titel ‘Het Grootste Licht van De Standaard’ of gaat aan de haal met de andere prachtige prijzen!

De Standaard zoekt samen met Iwein Segers en Bert Gabriëls ‘Het Grootste Licht’.

Hoe kan ik deelnemen?

Om deel te nemen moet je je online registereren via www.standaard.be/grootstelicht. Inschrijven kan vanaf maandag 17 februari om 00u. De quiz start op maandag 24 februari.

De online quiz speel je individueel. Eenmaal geselecteerd voor de live ronde, word je uitgenodigd om twee vrienden mee te brengen. Zo kunnen jullie je krachten bundelen om als team te strijden voor de fantastische prijzen.

Hoe kan ik winnen?

Vanaf maandag 24 februari ontvang je gedurende 7 dagen, dagelijks 1 quizvraag. De nieuwe vraag ontdek je steeds klokvast om 24u.

Je begint met een puntenscore van 150. Beantwoord je de vraag correct en binnen de gestelde tijdslimiet, dan behoud je deze puntenscore. Beantwoord je de vraag fout of niet op tijd, dan verlies je punten. Je hebt telkens de hele dag (24 uur) tijd om op de vraag van de dag te antwoorden.

Behaal je op het einde van de quiz minstens 80 punten, dan maak je kans om geselecteerd te worden voor één van de live rondes (de locatie is afhankelijk van de voorkeur die je bij je registratie dient aan te geven).

De beste teams uit de live rondes stoten door naar de finale op een geheime locatie. Noteer zaterdag 29 maart alvast in jouw agenda!

Online quiz

Live ronde

Finale

Online quiz

MA 24/02
ZO 2/03

Live ronde

DI

11/03
Hasselt
WO

12/03
Leuven
MA

17/03
Antwerpen
WO

19/03
Gent

Finale

ZA

29/03

Extra punten verdienen?

Tijdens de online quiz kan je ook dagelijks extra punten verdienen. Hoe je die punten binnenrijft ontdek je vanaf 24 februari.

Waarom zou ik meespelen?

Naast de titel van ‘Het Grootste Licht van De Standaard’ maak je ook kans op deze prijzen:

Praktische informatie

Live Ronde

Finale

Hasselt

Dinsdag 11 maart

PXL congrescentrum

Antwerpen

Maandag 17 maart

UA (aula rector Dhanis)

Leuven

Woensdag 12 maart

Kinepolis Leuven

Gent

Woensdag 19 maart

Capitole

Geheime locatie

Zaterdag 29 maart